Godmorgon alla fina! Juldagen idag, en dag som annars för egen del brukar kantas av en liten ångestkänsla. Jag tycker alltid at det känns sorgligt när julafton är över, dagen jag längtat till i flera månader. Men för första gången på många många år så vaknar jag utan ångest i kroppen, jag känner bara lycka. Just nu är jag i en punkt i livet där jag trivs väldigt bra och har fantastiska människor omkring mig. Otroligt skönt. Hade ni en bra dag igår? Det hade verkligen jag! Dock var jag en väldigt dålig bloggare igår då jag glömde fota i princip allt igår. Men det visar väl på hur mycket jag njöt av dagen och allt härligt sällskap.

Vi började iallafall dagen hemma hos mamma och pappa där de hade dukat upp en underbar julfrukost, självklart med julmust att dricka, gammal tradition i vår familj. Efter frukosten var det julklappsöppning, eftersom vi är så stora nu alla barn så spelar vi bara julklappsspelet hos mormor och morfar, jag fick alldeles för mycket paket och så himla fina. Jag fick bland annat ett ryggskydd och tumvantar, något jag verkligen behövde eftersom vi ska åka skidor i mars, första gången på många år för mig. Sen fick jag fler glas till min samling, två otroligt fina Thomas Sabo armband, träningskläder och biljett till en föreläsning med Kjell Enhage, något jag verkligen behöver. Jag fick massa mer fint men rabblar jag upp det här så verkar jag mer bortskämd än jag redan verkar.

Efter julklappsöppningen, som drog ut lite på tiden för det var så mysigt, blev det snabba ryck i stallet och hemma men vi blev självklart sena till mormor och morfar ändå. Här åt vi sedan julmat och julgodis tills jag trodde att det skulle spruta ur öronen. Sen kollade vi på Kalle innan det var dags för julklappsspelet, alltid roligt att se vad alla köpt... Igår hade vi allt från en rulle bubbelplast till en hårtrimmer. Vi fick många goda skratt, både när vi spelade och öppnade. Tyvärr, får jag väl ändå säga, är jag en otrolig vinnarskalle och dålig förlorare, så det var inte kul där ett tag när jag satt med 0 paket men det blev bra till slut.

Efter detta var det daga att åka ut till Fredriks föräldrar och äta julbord nr 2. Tyvärr var det inte mycket som gick ner här då magen redan var full men det som åts var otroligt gott. Efter att ha pratat i flera timmar och för min del en powernap in emellan (var så otroligt trött efter all mat och det var så skönt i soffan) så var det dags att åka hemåt och slänga sig i sängen. Efter denna fantastiska dag somnade jag med ett leende på läpparna.

Förresten måste jag bara få tacka mina fantastiska svärisar ännu en gång för mina fina julklappar, alldeles för mycket som vanligt! Vi fick nämligen bland annat en övernattning på Asia spa i Varberg, hur lyxigt? Åh längtar tills vi ska dit. Förhoppningsvis med Fredriks bror och hand fru om de orkar med oss...

Jag och Fredrik skulle egentligen inte ge varandra julklappar i år eftersom vi hade resan till Rom, men det är ju för roligt för att låta bli, men medan jag köpte ett airhockey-spel för en billig peng på Gekås så köpte han alldeles för mycket. Bland annat en träningströja och biljetter till Vin och deli-mässan på Svenska mässan. Jag tror inte att jag vart så snäll i år som det verkar men sen har jag en fantastik pojkvän, eller fästman är det ju faktiskt nu det har jag ju inte hunnit med att skriva om ännu, och familj. Så tacksam för er!

Nu ska jag runda av detta maratoninlägg, idag är det fortsatt julfirande hos min farbror med familj. Längtar väldigt mycket, det blir nämligen bland annat bebisgos med mitt kusinbarn, så mys.

Jag önskar er en fortsatt god jul och att ni hittar på något mysigt idag, antingen om det är att umgås med fler släkt och vänner eller om det blir en vilodag hemma i soffan.


Vår mysiga frukost igår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments