Är det någon som har fattat att det bara är 2 dagar kvar till julafton?! Det har inte jag. Det känns som att vägen fram i år har gått snabbare än någonsin. Jag har även fått erkänna mig besegrad när det kommer till min baklista, just nu har jag gjort 9 av 23 saker jag skrev upp där i början. Detta säger väl kanske lite mer om min övertaggning och nästan hybris där när jag började längta till jul än om vad som egentligen är rimligt, både tid-, penga- och ätmässigt. Jag har ju nämnt tidigare att jag väldigt gärna ville göra allt man jag inser ju nu att jag tog mig lite vatten över huvudet. Men jag känner mig inte så nedslagen över det, det har vart en intensiv front på många håll så jag känner mig faktiskt nöjd med det jag hunnit med. Det är något man ska ta med sig tycker jag, det är helt okej att inte hinna göra allt man tänkt eller att man inte gör allt själv från grunden. Det är ju inte det julen handlar om, vi ska inte bli översköljda av en stor stressvåg utan faktiskt ha en mysig tid med nära och kära.

Det kändes som en stor lättnad också när mamma erbjöd sig att göra köttbullar så att jag kunde ta bort ännu en sak från listan. Hemgjorda köttbullar är ju faktiskt bättre än mamma Scan tycker jag. Eftersom Fredriks bror fyller år imorgon och vi ska fira honom och stanna kvar för uppesittarkvällen så är det en del tid som försvinner där och ikväll jobbar jag vilket också gör att massa tid försvinner, så det var väldigt uppskattat, tack mami ♥

Annars då? Är ni klara med julklappar? Allt annat julstök? Just nu är vi färdiga med allt utom skinka och revben som jag tänkte fixa imorgon. Det ska bli väldigt skönt att vara ledig dagen innan för att hinna med lite fix.

Om det är så att ni tänkt baka något mer julgodis så kommer det ett recept på en smaskig en som blivit nästan lite av en klassiker, iallafall på vårt julbord. Så kika in senare eller imorgon, detta vill ni inte missa!

En fantastisk fin kula som låg i ett paket här hemma i måndags från Fredrik, han skämmer bort mig på tok för mycket ♥

Var inte denna hyacinten lite söt? Bara toppen som blommar i en liten boll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments