Så var den här, den dag som jag nog älskar mest av allt i december, när man är så nära men fortfarande har allt framför sig. En dag med de sista julbestyren och fix och trix. Min dag består av revbenskok, de tjocka är precis klara och senare ska jag koka de tunna. Revben är något som kom in på julbordet hos vår släkt för ungefär tre år sedan när jag kände att jag ville testa något nytt. Det blev en väldig hit, speciellt hos min morbror så det har nu fått en given plats på vårt julbord. Dock har jag tidigare bara kokat tjocka revben men då jag själv är mer förtjust i tunna tänkte jag testa det idag så får vi se hur det blir.

Strax ska jag iväg till stallet för att pyssla om min gamle man, det känns helt galet att han fyller 19 år nästa år, min lilla bebis. Vi köpte honom när han var 10 år, i augusti har jag alltså haft honom i 9 år, time flies. Tur att han är pigg och fräsch så att han förhoppningsvis höger i ett tag till.

På tal om att fylla år, idag fyller världens bästa svåger 30 år, stort grattis till dig Daniel!! Så i eftermiddag/kväll ska vi dit och fira honom, vi ska även stanna kvar och spela Bingolotto ikväll på uppesittarkvällen och äta massa gott, ska bli himla mysigt. Jag hoppas verkligen att vi vinner miljonen, vi behöver lite bidrag till ekonomin just nu..

Men nu måste jag verkligen starta dagen, är redan sen, tidsoptimist ni vet... Men om jag hinner med det senare så kommer receptet på revbenen upp senare, det är superenkelt!

Älskar verkligen vår gran, så fin. Älskar ännu mer när det ligger massa paket under, det ska dit ytterligare några idag och har tillkommit lite sedan bilden togs.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments