En egen julby

Jag har tidigare berättat att jag köpt en Glossybox adventskalender till mig själv i år. Det har faktiskt blivit ännu en, det råkade bara bli så. Jag har tidigare velat köpa en kalender av detta märke som och efter att helt ha kärat ner mig de senaste månaderna så tänkte jag att i år är året. Jag köpte mig därmed en Rituals adventskalender. De brukar alltid göra nåt extra med sin Deluxe kalender och i år skulle jag nästan våga påstå att de har överträffat sig själva. Det är nämligen en hel julby. Med ljus! Hur mysigt som helst när den lyser upp i mörkret. Nu hoppas jag bara att innehållet är bra.

Likt tidigare så finns två versioner, en som kallas exclusive, är i 2D, kostar 650 kr och har ett innehåll till ett värde av 1 305 kr. Den hittar ni här.

Den andra kallas Deluxe, är i 3D, kostar 980 kr och har 24 produkter till ett totalt värde av 1 575 kr. Så så så fin om du frågar mig! Och så fint förpackad, har sparat rosetten, förhoppningsvis kan den pryda en klapp under granen lite senare. Denna kalender hittar ni här.

Gillar

Kommentarer

Julia
,

Men vad fin !!!! 😍

JulmedEla
JulmedEla,
Eller hur! 😍😍
nouw.com/julmedela