En helg i skogen

Godkväll!

Hoppas att ni haft en fin helg. Själv har jag precis landat i soffan efter en helhelg i skogen. Det har vart så härligt! Jag har vandrat med vänner hela helgen, vi håller nämligen på att gå hela Bohusleden. Målet var att gå hela under detta året men efter att vi gått lite mer än halva så har vi erkänt oss besegrade och ändrat till att vi har nästa år på oss med.

Det är så fina färger i skogen nu när alla träd håller på att byta till sin höstskrud. Även det är ett fint tecken på att vi går mot juletider. Det fanns även en hel del blåbär kvar så det blev lite småsnacksande längs vägen, gott gott gott. Jag och Lisa övernattade vid vårt sommarställe och fick en fantastisk kväll, härligt med lite sensommar.

Något som jag brukar göra när jag går i skogen är att titta på granarna och försöka hitta passande julgranar, är det någon annan jultokig som gör på samma sätt? Ett år högg vi vår egen gran och det var så mysigt, det är något jag gärna hade velat göra igen. Men jag vet inte riktigt om det går att göra det här i närheten, det är något jag får kolla upp helt enkelt. Det är något av det bästa med julen, att leta efter den perfekta granen.

Ha en härlig söndagskväll!

Gillar

Kommentarer