En lång väntan...

Ja lite så känns det just nu, jag har nämligen köpt en av de adventskalendrar jag har bestämt mig för att ha i år och nu väntar jag bara på att den ska trilla ner i brevlådan. Eller rättare sagt att avin ska trilla ner, paketet lär absolut vara för stort för att få plats i vår brevlåda.


Det här med att det går att köpa kalendrar redan i augusti och september nu för tiden, det har jag lite delade känslor inför. Eller delade känslor kanske är fel ordval för jag älskar ju det egentligen, det är ju ett tecken på att den bästa tiden är här nu! När det är dags att börja tänka på julen på riktigt och faktiskt kunna börja förbereda lite smått, köpa lite julklappar och planera vad som ska finnas på gottebordet i år. Men, å andra sidan ska man ju då längta och vänta tills man får börja öppna den fina kalendern. Det är ju ett riktigt riktigt lyxproblem egentligen och hade jag kunnat hålla mig lite kall så hade jag ju kunnat köpa dem senare. Dock med risken att de tar slut och det riskerar jag inte. Vilken kalender är det då som ska få flytta hem till mig i år?

Det är lite av en favorit i repris, inget mindre än Glossybox! Denna köpte jag även förra året och var väldigt nöjd. För någon som mig som inte har så bra koll på olika smink- och skönhetsmärken är det perfekt att få testa lite olika. I år är kalendern lite billigare än tidigare, 999 kr istället för 1299 kr, men ska ha ett värde på över 5 300 kr. Jag hoppas på att bli lika nöjd som förra året.

Om ni också vill klicka hem denna godbiten och unna er fina presenter hela december varje dag fram till jul så hittar ni den här!

Detta var bara den första av alla kalendertips jag har tänkt att komma med i år, det kommer bli en salig blandning och jag får lägga på ett kol för att komma ikapp.

Gillar

Kommentarer