Favvodagen

Detta inlägg skulle upp i söndags men något verkar gått fel... Aja, här kommer det ändå så jag kan gå tillbaka vid senare tillfällen och minnas vår härliga helg 🍁

Idag är det kanelbullens dag! Det är ju någonting som firas varje dag i kalendern i princip men detta är den dag som jag bryr mig om mest. Nybakade bullar är det bästa bästa bästa.

Ska ni baka bullar idag? Det är ju perfekt när det infaller på en regnig söndag som det är här. För mig blir det inget bullbak dock, i skrivande stund sitter jag i bilen på väg hem från Stockholm. Vi har haft en fantastisk helg med en låååång promenad igår och en härlig middag med tapas, det bästa vi vet. Vi bodde hemma hos Sara och Simon i den finaste lägenheten jag sett, det var som ett inredningsmagasin. Sara är så duktig på det där, jag är så imponerad!

Så det blir som sagt inget bullbak idag men snart får det allt bli saffransbullebak snart för nu kan jag inte vänta längre.

Hoppas att allt är bra med er och att ni haft en härlig helg! Det blev inget superjuligt inlägg idag heller men ha tålamod, snart blir det bättre 🎅🏻🎅🏻

Gillar

Kommentarer