Julen på Liseberg ställs in

Så så så tråkiga, men kanske inte helt oväntade, nyheter vi möttes av under gårdagen. Det beslutades då att det inte blir någon Jul på Liseberg i år till följd av pandemin. Det är verkligen trist, det är en av höjdpunkterna i november/december, att bara strosa runt och få lite julkänsla med snö även fast det är konstgjort. Vi brukar besöka minst en gång men ofta blir det både två eller tre gånger.

Samtidigt är det förståeligt, läget är så ovisst och det är ju inget som förbereds på en dag. Som det ser ut just nu blir vi kvar i denna ovisshet ett bra tag till. Vi får verkligen hålla tummarna att läget i världen snart blir bättre och vi kan återgå till det normala, även om det normala kanske blir något annat än innan pandemin.

Jag lider verkligen med alla som arbetar på Liseberg, det måste vara otroligt tråkigt att inte ha kunnat öppna i år och kanske inte ens veta om det går att öppna nästa år...

Liseberg kommer dock att ha julbord och ställa iordning en del av parken och klä den i julskrud. Det är ju ändå något! Det kanske får bli årets julbord, det har vi aldrig testat men jag har hört ganska gott om det.

Gillar

Kommentarer