Något jag väldigt väldigt gärna vill unna mig...

Jag har en sak som jag har velat köpa sedan den kom förra året men ännu inte har gjort. Jag vet inte riktigt vad det är som stoppar mig egentligen för den är inte orimligt dyr och jag vet att jag hade använt den. Eller jo, jag vet varför jag inte köpt den ännu, för jag har redan alldeles för många och alldeles för lite tid. Det jag verkligen vill ha är en till kokbok, som är gjort av en av mina favorit mat- och bakbloggare Jenny Warsén. Jenny driver Jennys Matblogg och har väldigt många enkla recept, både när det gäller mat och bakning. Denna kokbok är inte vilken som helst heller, som ni säkert har listat ut redan, utan det är såklart en julkokbok som är mest inriktad på bak.

Många av de recept jag bakat här tidigare år är från eller hämtade inspiration från Jennys blogg och det är väl därför jag också är så sugen, jag vet att det finns många recept jag hade velat testa. Samtidigt finns det knappt tid, eller framför allt någon som orkar äta upp allt, att ens baka mina klassiker. Jag kan också tänka mig att många av recepten i boken även går att hitta på bloggen. Men det är något speciellt det där, med en helt ny kokbok och bara sitta och bläddra och njuta av de fina bilderna och markera upp vilka recept man vill prova. Men som sagt jag har ju redan ett antal julkokböcker där jag har många recept kvar att testa och är inte i behov av en till, men jag villhöver den, det gör jag verkligen.

Bild från Jennys Matblogg

Något annat jag villhöver är Tidningen Hembakats Julspecial som jag såg att de släppt nu (som dessutom var på kampanj nu, 4 nummer till 50 % ajajaj... Ni hittar erbjudandet här om ni också är intresserade.. Får se vad som händer nästa gång jag tar mig till en affär.... Ja ni förstår ju, det är omöjligt att hinna baka allt nytt av det jag samlar på mig. Men som jul- och bakälskare tycker jag nästan att jag är förlåten för mina begär när det kommer till saker som mixar dessa intressen.

Min inre kamp får fortsätta ett tag till, vi får se vilken sida som är starkast: den logiskt tänkande eller den barnsligt lyckliga jultokan...

Gillar

Kommentarer