Premiärernas månad

Förra helgen såg jag ytterligare en julfilm. Det var min syster som kom över och ville se en ny julfilm, Holidate. Filmen är som de flesta romcom-julfilmerna, väldigt förutsägbar men det är verkligen min typ av filmer. Mysigt, älskvärt och alldeles alldeles underbart. Filmen handlar om två främlingar som blir varandras "holidates", alltså date på alla högtider för att slippa gå som den eviga singeln. Därmed handlar den inte bara om julen men den börjar och slutar där och det räcker ändå för mig. Ett plus är att huvudrollsinnehavaren Luke Bracey är otroligt charmig med sin australienska dialekt och inte alls är jobbig att vila ögonen på.


Med detta sagt kom jag att tänka på att Netflix släpper flera nyheter i år, ovan inkluderad. Holidate var först ut och övriga har premiär under november. Två av nyheterna är filmer jag nämnt tidigare; The Christmas Chronicles 2 (premiär 25 november) och Jingle Jangle: en magisk jul (premiär 13 november).

Övriga nyheter är:

Operation Christmas Drop

En flygbas i Stilla havet hotas av nedläggning till följd av att politikerna undrar om de har för mycket tid då de i flera årtionden haft jultraditionen att med fallskärm lämna gåvor och förnödenheter till öar i omgivningen. Erica skickas därför dit för att hitta en anledning till att lägga ner flygbasen. Väl där träffar hon piloten Andrew, kan han få henne att avbryta sitt uppdrag? Finns nu på Netflix.

Dash & Lily

TV-serie om Dash och Lily som delar drömmar, utmaningar och önskningar via en dagbok som de skickar mellan varandra i ett julpyntat New York. Premiär 10 november.

The Princess Switch: Switched Again

Vanessa Hudgens är tillbaka i uppföljaren till The Princess Switch som kom 2018. Denna gång måste hon än en gång rycka ut för att hjälpa Margaret som har kärleksstrul och längs vägen dyker ytterligare händelser upp som ställer till det. Premiär 19 november.

Dolly Parton's Christmas on the Square

En musikal som handlar om en rik och känslokall kvinna som återvänder till sin hemstad när hennes far dör. Hennes plan är att jämna allt med marken och sälja den för att bygga ett köpcentrum. Kan det faktum att julen står för dörren och sprider sin magi få henne att mjukna? Premiär 22 november.

Hjem til jul

Säsong 2 på förra årets succé om Johanne som skulle hitta en pojkvän innan jul. Vem var det egentligen som ringde på dörren det sista som hände i förra säsongen? Det får vi reda på i december!


Gillar

Kommentarer

Cecilia
,

Tittade på operation christmas drop idag, inte en jätte ”julig” film, men en bra film. Rekommenderas!

Ser fram emot att titta på flera av dina tips framöver. ☺️

JulmedEla
JulmedEla,

Den såg mamma och pappa också i helgen och sa var helt okej, den måste jag se då! Så roligt att höra från dig och tack för att du lämnade en kommentar 😍🎄🤶🏼

nouw.com/julmedela